torsdag 19. november 2009

Earth Song


Jeg har valgt å annalysere musikkvideoen til "earth song" av Michael Jackson. Det er en sang med utrolig bra budskap og musikkvideoen passer veldig bra til sangen. Det handler om hva vi har gjort med verden og alle krigene og all elendigheten som er.
Musikkvideoen med at vi ser en skog som er brent ned og Michael Jackson begynner å synge mens han går rundt der. Vi ser også dyr er døde og folk går rundt og er triste. Vi ser bilder fra det han synger. På slutten av musikkvideoen kommer en kraftig vind over hele jordkloden og folk klamrer seg fast og trær seires seg igjen, menneskers og dyr våkner igjen, krigen blir skjøvet ut av vinden og alt blir bra.

Jeg syns det er et bra budskap Michael Jackson kommer med. Og man begynner å tenke litt etter å ha sett musikkvideoen. Det er faktisk mange som ikke bryr seg om hva som skjer med jorda, og "earth song" er en utrolig sang som kan få alle til å tenke.

Bildene i musikkvideoen er mørke og man skjønner at folk ikke har det bra og det er et trist landskap. Men på slutten så blir det lysere farger og det gjør at man tenker: jøss, hvis jeg tar litt hensyn til jorda så kan det bli bra igjen.

Jeg syns dette er en bra musikkvideo og Michael Jackson får budskapet veldig bra frem. Dette er et tema alle burde tenke mere på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar